Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Kis Kedvencek Titkos Élete 2.

Universal minden bizodalmát A kis kedvencek élete című gigasiker folytatásába vetette, így azt tervezi, hogy egyenesen letarolja majd 2019 nyarát a cuki apróságokkal felvértezve. A Universal nagyon bízik abban, hogy az Illumination tavalyi, világszerte közel 900 millió dollárt hozó cukiságbombájának folytatása ismét szélesre tárja majd a szülők pénztárcáját, ugyanis a korábbi terveikkel ellentétben előrébb hozták A kis kedvencek titkos élete 2. premierjét és az sem különösebben érdekelte őket, hogy ebben az időszakban érkezik meg két másik blockbuster is a mozikba.

Premier: 2019. Június 7.

Minyonok 2.

Az Illumination Entertainment és a Universal Pictures bejelentette, hogy a Minyonok második része, amely jelenleg egyszerűen csak Minions 2 címen fut, 2020. július harmadikán kerül bemutatásra az amerikai mozikba. Ez a döntés elsőre meglepő lehet, hiszen minden idők egyik legsikeresebb filmjéről van szó, mely világszerte 1,15 milliárd dollárt bevételt hozott - Amerikában 336 milliót, Amerikán kívül pedig 823 milliót. Ilyen háttérrel öt év elég sok időnek tűnik két epizód között.

Premier: 2020. Július 3.

Énekelj! 2.

A Universalhoz tartozó Illumination Entertainmentnél nem tétlenkednek: egyre több franchise-t indítanak útjára, így cseppet sem meglepő módon a Gru, az abból kisarjadzó Minyonok, valamint a magát szintén óriási sikerré kinövő A kis kedvencek titkos élete után a tavaly decemberben mozikba küldött Énekelj! is megkapja a maga folytatását, méghozzá 2020-ban.

Premier: 2020. December 25.

Gru 4. (fejlesztés alatt)

Chris Meledandri Illumination's vezérigazgatója 2017. szeptemberben bejelentette, hogy Gru negyedik része tervbe van véve. Steve Carell azt nyilatkozta, hogy Gru 3-ba vállalja el utoljára Gru hangját, Azt azért hozzátette, hogy ha felkérnék cameo szerepre a Minyonok folytatásához, azt örömmel vállalná.

Cím nélküli animációk (csupán a dátuma ismert)

Jelenleg négy bejelentett cím nélküli animáció van,  2021. Július 2, 2022- Július 1., 2022. December 21, és 2023. Június 30.